Talen

Navigation:  Qalumma Systeem Onderdelen > Qalumma Client >

Talen

Gewenste Taal en Terugval Taal

De Qalumma applicatie heeft de mogelijkheid om informatie op te slaan en te tonen in een onbeperkt aantal talen. Zowel tekst die wordt gebruikt voor de gebruikers interface (schermen, knoppen, etc.) en Informatie (inhoud) is vertaalbaar.

De beheerder van Qalumma heeft voor jouw organisatie de talen geselecteerd die in het systeem beschikbaar zijn voor jou om uit te kiezen.

Je kunt altijd zelf de gewenste taal veranderen.

In een meertalig systeem is het altijd mogelijk sommige teksten niet vertaald zijn in jouw gewenste taal. In dat geval schakelt automatisch het Terugval Taal systeem in werking. Alle teksten in het systeem zijn in elk geval in de Terugval Taal beschikbaar voor de gebruikers interface. Indien een tekst niet in jouw gewenste taal beschikbaar is wordt deze getoond in de Terugval Taal.

Over het algemeen zal een beheerder een terugval taal kiezen die alle gebruikers kunnen begrijpen/lezen.