Verander de gewenste taal

 

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Qalumma Systeem Onderdelen > Qalumma Client > Talen >

Verander de gewenste taal

 

Translation menu

Talen Menu

 

 

Verander de gewenste taal

Om de gewenste taal in te stellen kun je gebruik maken van het Talen Menu in de rechter bovenhoek van het applicatie scherm. Nadat je de gewenste taal hebt geselecteerd zal deze worden aangegeven in het menu.  Direct na selectie van de taal zal de inhoud van het scherm worden getoond in de door jou gewenste taal voor die onderdelen die in de gewenste taal beschikbaar zijn.

 

Voor informatie die niet beschikbaar is in de gewenste taal zal de Terugval Taal worden getoond. Als de gewenste taal niet beschikbaar is zal aan de rechterkant van de tekst een vlag worden getoond van de taal van de tekst die gebruikt is.

 

Je kunt altijd naar vertalingen van de tekst kijken of deze wijzigen door op het vertaal vlaggetje te klikken (Bewerk knop).

 

Informatie teksten die als vertaalbaar zijn gedefinieerd hebben altijd een brontaal en beschikbare vertalingen daarvan. Wanneer je een vertaalbare tekst gaat bewerken door in de box te klikken dan zal de tekst worden getoond in de brontaal. Als deze afwijkt van de door jou ingestelde gewenste taal dan verschijnt een vlag van de brontaal. Je dient de brontaal te wijzigen. Indien nodig of gewenst kun je ook de vertalingen aanpassen door op het vlag symbool te klikken (Bewerk Knop).

 

© Copyright, Qalumma Technologies BV