Introductie

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Introductie

versie 2.0.0.17800

Qalumma Help

Qalumma Help (Under Construction) beschrijft het gebruik van Qalumma  ontwikkeld door Qalumma Technologies en bestaat uit een aantal delen.

Aan de slag

Hierin worden vanuit de Gebruiker, de App Ontwerper er de Beheerder de belangrijkste onderwerpen beschreven om direct aan de slag te kunnen met Qalumma.

Qalumma App Design

Hierin worden uitgebreid de stappen beschreven om tot een complete en goed functioneerde Qalumma App te komen, inclusief de Power of Information methode.

Qalumma Systeem Onderdelen

Hierin worden de verschillende Qalumma systeem onderdelen (de programma's) beschreven aan de hand van de verschillende schermen.

Qalumma Installatie

Hierin wordt de Qalumma installatie beschreven vanuit een technisch oogpunt (in het Engels).