Qalumma Krediet

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Qalumma Systeem Onderdelen > Qalumma Admin >

Qalumma Krediet

Om Gebruikers gebruik te kunnen laten maken van Qalumma dient er in de Qalumma omgeving voldoende krediet in de vorm van Q's aanwezig te zijn.

Saldo

Het actuele Krediet in Q's is boven in het informatie scherm van de Qalumma Admin te vinden.

Request Qalumma Credit Amount 1043

Als het Krediet bijna op is wordt dit ook aan alle gebruikers in het informatie scherm van de Qalumma Client getoond.

Als het Krediet op is functioneert de Qalumma Client niet meer totdat het saldo weer is aangevuld.

Aanvragen en Krediet

In Qalumma Admin bij Aanvragen en Krediet zijn alle Aanvraag Vouchers (Request Vouchers) en alle ingebrachte Krediet Vouchers (Credit Vouchers) te zien. Als je een Aanvraag Voucher selecteert dan wordt ook de bijbehorende Krediet Voucher geselecteerd.

Let Op! Om alle Vouchers te zien moet je het View Type op 'Alle' zetten.

Qalumma Credit (2)

Zie Aanvragen Qalumma Krediet hoe je krediet moet aanvragen en toevoegen.

Krediet gebruik

In Qalumma Admin bij Krediet gebruik is te zien hoeveel tijd door wie wanneer is verbruikt.

Qalumma Credit (1)