Aanvragen Qalumma Krediet

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Qalumma Systeem Onderdelen > Qalumma Admin >

Aanvragen Qalumma Krediet

Om Gebruikers gebruik te kunnen laten maken van Qalumma dient er in de Qalumma omgeving voldoende krediet in de vorm van Q's aanwezig te zijn.

Request Voucher

Als eerste dient de gewenste hoeveelheid krediet in Q's aangevraagd te worden door middel van een Request Voucher.

Dit is een bestand dat aan support@qalumma.com gemaild dient te worden.

Klik op plus knop Request Qalumma Credit Request Button 1043 om een Request Voucher aan te maken.

Request Qalumma Credit (1) 1043

Vermeld het aantal Q's en selecteer OK.

Request Qalumma Credit (2) 1043

Sla het bestand op en mail het naar support@qalumma.com.

Request Voucher verwijderen

Je kunt een nieuwe Request Voucher verwijderen als deze nog niet gecrediteerd is.

Request Qalumma Credit (4) 1043

Credit Voucher

De Credit Voucher wordt aangemaakt door Qalumma Technologies.

De factuur zal als antwoord op de mail worden toegestuurd.

Zodra de factuur is voldaan zal de Credit Voucher worden toegestuurd via de mail.

Sla dit bestand op (bijvoorbeeld in dezelfde folder als de aanvraag).

Klik op de bestand knop Request Qalumma Credit Add Button 1043 om de Credit Voucher toe te voegen.

Request Qalumma Credit (3) 1043