Partner Licentie

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Qalumma Systeem Onderdelen > Neuralbase Admin >

Partner Licentie

Als Qalumma Partner kun je een Qalumma App generen uit je eigen omgeving en deze in een Qalumma omgeving van een derde plaatsen.

Hiervoor dien je een Partner Overeenkomst met Qalumma Technologies af te sluiten. Je krijgt dan een Partner Licentie bestand.

Installeren van de Partner Licentie

Het Partner Licentie bestand (.plc) dient via het Neuralbase beheer programma (Neuralbase Admin) geïnstalleerd worden.

Selecteer hiervoor de menu optie Neuralbase Admin | Installeer Partner License.

Partner License (1) 1043

Controleren geldigheid

In het Qalumma beheer programma (Qalumma Admin) kan de geldigheid van de Partner Licentie gecontroleerd worden.

Selecteer hiervoor de menu optie Help | Over Qalumma® Main Organization Admin.

Partner License (2) 1043

© Copyright, Qalumma Technologies BV