Informatie en Stapel Gebied

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Informatie en Stapel Gebied

Het Informatie en Stapel Gebied bestaat uit twee delen.

Informatie Gebied

Je kunt (een selectie van) Informatie verslepen naar dit gebied om deze Informatie makkelijk toegankelijk te hebben.

Informatie Gebied

Informatie Gebied

Stapel Gebied

Als je een selectie van Informatie items naar het Informatie Gebied versleept maak je automatisch een Stapel aan. Wanneer je op zo'n Stapel klikt zie je de items van die stapel in het Stapel Gebied waar je de items individueel kunt benaderen. Om een item aan een Stapel toe te voegen kun je deze naar dit gebied verslepen.

Stapel Gebied

Stapel Gebied

Gebruik de Actie Knoppen in de balk onder het Informatie en Stapel Gebied om deze te managen.

Filters IconFilters List        Toon als Pictogrammen of als Lijst

Result Select Remove                Verwijder een item van het Werkblad (Deze wordt NIET uit de Qalumma Neuralbase verwijderd).