Beheerder

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Aan de slag >

Beheerder

Dit zijn de belangrijkste onderwerpen om als Beheerder aan de slag te gaan.

Gebruikers

Om gebruik te kunnen maken van Qalumma dienen Gebruikers te worden aangemaakt.

Zie Gebruikers toevoegen.

Aanvragen Krediet

Om Gebruikers gebruik te kunnen laten maken van Qalumma dient er in de Qalumma omgeving voldoende krediet in de vorm van Q's aanwezig te zijn.

Zie Aanvragen Krediet.

Installeren van een App bestand

Je kunt een Qalumma App bestand installeren om nieuwe functionaliteit (Qalumma App) in de Qalumma omgeving te plaatsen.

Zie Installeren van een App bestand.